12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες.

Είναι γεγονός, ότι οι γυναίκες και οι άντρες βλέπουν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένας άντρας λέει κάτι σε μια γυναίκα νομίζοντας πως της κάνει κομπλιμέντο, αλλά εκείνη το παίρνει ως προσβολή. Για να κάνουν πιο σαφή τον τρόπο που τα δύο φύλα βλέπουν τον κόσμο, οι Alex Distasi και Nomi Kane δημιούργησαν μια σειρά από ξεκαρδιστικά κόμικς. Τα κόμικς δείχνουν, πώς οι άνδρες και οι γυναίκες βλέπουν τις ίδιες καταστάσεις, με διαφορετικούς τρόπους. Πέφτουν τόσο μέσα, που τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα ταυτιστούν! Ρίξτε τους μια ματιά παρακάτω.

 Πρώτο ραντεβού:

Άντρας: «Ελπίζω να μη περάσει για περίεργο…» Γυναίκα: «Ελπίζω να μη θέλει να με δολοφονήσει!» 12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες. - Εικόνα0 Νέα δουλειά: Άντρας: Σπουδαία δουλειά Ντάνιελ. Ανυπομονούμε να σε δούμε να ανεβαίνεις την ιεραρχία της εταιρείας! Γυναίκα: Σπουδαία δουλειά στις μικρές διαφάνειες, φαινόσουν πολύ χαριτωμένη εκεί πάνω! 12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες. - Εικόνα1 Στυλ: Άντρας: Αποσμητικό με άρωμα παγωμένου βουνού, τζιν που έχουν πλυθεί μόνο μια φορά, μοναδικό ζευγάρι παπούτσια χωρίς τρύπες. Γυναίκα: Eyeliner που διορθώθηκε 7 φορές, αποσμητικό με ιατρική συνταγή που κανείς δεν πρέπει να μάθει, 3 ώρες ισιώματος μαλλιών και διορθώματος αφελειών που δεν έπρεπε να κάνεις, άρωμα βανίλιας για να μυρίζεις σαν μπισκότο, νέο φόρεμα επειδή τα άλλα 12 φορέματα δεν χωράνε το στήθος σου. 12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες. - Εικόνα2  Οικογένεια: Άντρας: Πως πάει η σχολή και η δουλειά; Γυναίκα: Έμεινες έγκυος ή ακόμα; 12 Χιουμοριστικά Σκίτσα που αποτυπώνουν Τέλεια το ΠΟΣΟ διαφορετικά Βλέπουν τον Κόσμο οι Άντρες σε σχέση με τις Γυναίκες. - Εικόνα3Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ