Έχετε Λεπτά και Αδύναμα Μαλλιά; Ένα μείγμα μόνο για εσάς

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να έχουν πλούσια και υγιή μαλλιά, και όσες έχουν ήδη, λένε ότι ξόδεψαν μια περιουσία. Τα μαλλιά μας μεγαλώνουν περίπου 1.30 εκατοστά κάθε μήνα. Ωστόσο, η ανάπτυξη των μαλλιών και η δομή τους εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.

Τα μαλλιά μας εξαρτώνται από τις διατροφικές μας συνήθειες. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για μακριά και μεταξένια μαλλιά. Αν καταβάλλετε τεράστιες προσπάθειες για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Δοκιμάστε σπιτικές, φυσικές θεραπείες που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη δύναμη και τη λάμψη που αξίζουν. Οι σπιτικές θεραπείες είναι πολύ καλύτερες από τις συμβατικές και ακριβές λύσεις. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τα σωστά υλικά, και δεν θα παραπονεθείτε ποτέ ξανά  για την ποιότητά τους.

Θα χρειαστείτε:

2 κ.σ. καστορέλαιο

1 κρόκο αυγού

1 κ.σ. μέλι

Πώς να τη φτιάξετε: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί. Απλώστε το μίγμα στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία σακούλα και αφήστε το μίγμα για 2- 4 ώρες. Λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας, βάλτε την κρέμα μαλλιών σας και φροντίστε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά. Εφαρμόστε αυτή τη θεραπεία 1- 2 φορές τη βδομάδα για 2 μήνες. Θα εκπλαγείτε από τ’ αποτελέσματα!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ