25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε.

Γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αγοράζουμε πράγματα; Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς ενθουσιαζόμαστε με τα καινούργια. Θέλουμε να τα κρατήσουμε,να τα θαυμάσουμε και να τα κάνουμε δικά μας. Αντλούμε χαρά από  πράγματα που είναι υπέροχα, εκφραστικά, αστεία, νοσταλγικά, έξυπνα, χρήσιμα ή απλά παράξενα.

Στην λίστα παρακάτω θα βρείτε 25 απίθανα προϊόντα που θα θέλετε να τα αγοράσετε

#1. Εργαλείο για χυμό καρπούζι 25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε. Το # 22 είναι καλύτερο από το αληθινό! - Εικόνα0 Brookstone Μιλάμε για πραγματική φρεσκάδα. Αυτό το εξάρτημα περιλαμβάνει τάπα,εργαλείο για τρύπα και οδηγίες για να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό ποτό. Κάνει και για κολοκύθα, επίσης! Σύμφωνα με το Gardening Channel, μερικοί κηπουροί βλέπουν το καρπούζι σαν λαχανικό ενώ άλλοι σαν φρούτο. Μερικοί το βλέπουν και τα δυο. Εσείς;

#2. Μαγνητάκι για το ψυγείο! 25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε. Το # 22 είναι καλύτερο από το αληθινό! - Εικόνα1 Amazon Τέλειο διακοσμητικό και θυμίζει Game Boy!

#3. 3D εκτυπωτής-παρασκευαστής 25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε. Το # 22 είναι καλύτερο από το αληθινό! - Εικόνα2 MakerBot Industries / Kareem Black ‘Είμαστε στο κατώφλι της επόμενης βιομηχανικής επανάστασης. Αντί να αγοράζετε πράγματα θα τα φτιάχνετε στον εκτυπωτή. Όταν έχετε τον 3D εκτυπωτή, μπορείτε να έχετε περισσότερα, ότι έκανε μήνες να γίνει τώρα παίρνει λίγες ώρες.’- Bre Pettis, ιδρυτής και πρώην CEO στην MakerBot.

#4. Μαξιλάρι στρουθοκάμηλος 25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε. Το # 22 είναι καλύτερο από το αληθινό! - Εικόνα3 Studio Banana Things Θα έπρεπε να το χαρίσουν σε φοιτητές στο πανεπιστήμιο.

#5. Πρες παπιέ από πικραλίδα 25 απίθανα προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να αγοράσετε. Το # 22 είναι καλύτερο από το αληθινό! - Εικόνα4 Uncommon Goods Το φυτό αυτό συνδέεται με την εξυπνάδα.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ