Υλικά
Ρίχνετε το καυτό γάλα στην λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε με ένα σύρμα. Τέλος, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε καλά το μίγμα και μετά το μοιράζετε σε ποτηράκια. Αφήνετε το γλυκό σας στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 6 ώρες περίπου και σερβίρετε.
Φτιάχνετε τη σάλτσα σοκολάτας. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων (έως 500W).Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε την κρέμα γάλακτος για να πάρει μια βράση. Μόλις κοχλάσει, την αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε.Στη συνέχεια ρίχνετε την καυτή κρέμα γάλακτος στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε με ένα σύρμα.Παίρνετε τα ποτηράκια με τη σταθεροποιημένη πανακότα από το ψυγείο και σερβίρετε με τη σάλτσα σοκολάτας. Extra Tip: Μπορείτε να συνοδεύσετε την πανακότα σοκολάτα με οποιοδήποτε φρούτο εποχής της αρεσκείας σας.
via Πηγή