Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο

Από το Μεξικό μέχρι την Ουκρανία και από τη Βενεζουέλα μέχρι τις Μαλδίβες, η φράση «πρέπει να τα δει κανείς πριν πεθάνει» αποκτά το πραγματικό της νόημα.

Θεωρούνται παράξενα, μαγευτικά και είναι σίγουρα μοναδικά. Παραξενιές της φύσης που «ζωγραφίζει» με τον δικό της απαράμιλλο τρόπο, αφήνοντας άφωνο τον θεατή των έργων της. Είκοσι μέρη που, όπως διαφημίζονται, «αξίζει να δει κανείς πριν πεθάνει»!

1 Όρος Roraima (Βενεζουέλα) Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο - Εικόνα4 Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Canaima, ένα γεωλογικό πλατό με συγκλονιστικές θέες.

2 Θάλασσα των αστεριών (Νήσος Vaadhoo, Μαλδίβες). Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο - Εικόνα5 Το φωσφορίζον πλαγκτόν που ξεβράζεται στην παραλία δημιουργεί τις νύχτες μια μαγική εικόνα, σαν να βλέπει κανείς αστέρια στην άμμο.

3 Το Μάτι της Αφρικής (έρημος Σαχάρα) Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο - Εικόνα6 Ένας θόλος που σχηματίστηκε από τη διάβρωση συναρπάζει όχι μόνο τους γεωλόγους αλλά και τους τουρίστες.

4 Η Τιρκουάζ Λίμνη (Ρωσία) Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο - Εικόνα7 Όταν παγώνει, τα νερά της διατηρούν ένα τιρκουάζ χρώμα όπως πουθενά αλλού στον κόσμο.

5 Φαράγγι Antelope (Αριζόνα, ΗΠΑ) Τα 20 πιο παράξενα μέρη στον κόσμο - Εικόνα8 Τα μέταλλα που περιέχουν τα τοιχώματα του φαραγγιού, ένα από τα ωραιότερα του Grand Canyon, δημιουργούν εξωπραγματικής ομορφιάς επιφάνειες.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ