7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου

Σου παρουσιάζουμε τον Φατούρο, τον Παιχταρά κι άλλους 5 τύπους από την τάξη σου.Θα σου θυμίσει 7 αγαπημένους (ή και όχι) τύπους με τους οποίους συναναστρεφόσουν κάθε μέρα στην τάξη σου. Άλλους τους θυμάσαι, άλλους τους έχεις ξεχάσει. Μπορεί να είσαι και κάποιος από αυτούς. Άνοιξέ μας την καρδιά σου. Πες μας κι εσύ κάποιον από τους τύπους που έχουμε ξεχάσει. Γιατί σίγουρα έχουμε ξεχάσει.

Έχουμε και λέμε: 7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα1

Ο (καθόλου) αγαπημένος μας φύτουλας ήταν αυτός που όλοι αγαπούσαμε να μισούμε. Απουσιολόγος, άριστος μαθητής και παπαγάλιζε ανελέητα ακόμα και στον ύπνο του. Ο καλύτερος φίλος και καμάρι του καθηγητή ή του δασκάλου και ολίγον ρουφιάνος. Άργησε πολύ να ξυρίσει το χνούδι από το μουστάκι του και έκανε πρώτη φορά σεks όταν οι συμμαθητές του ήταν ήδη χωρισμένοι με παιδιά.

Σήμερα δουλεύει ως λογιστής 14 ώρες την ημέρα και είναι αλκοολικός. 7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα2 Σε αυτήν πήγε το πρώτο σου ραβασάκι, για αυτήν ένιωσες το πρώτο σου καρδιοχτύπι. Διαφωνούσε με τη μητέρα της που την είχε σαν πριγκίπισσα ενώ η ίδια αισθανόταν βασίλισσα. Στην τάξη προσπαθούσες να είσαι όσο πιο κοντά της γίνεται και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έκανες όλα της τα θελήματα. Σήμερα είναι άσχημη. 7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα3 Όσο και να κατακεραυνώνουμε το απαράδεκτο φαινόμενο του bullying, όλοι μας είχαμε έναν Φατούρο στην τάξη πάνω στον οποίο ξεσπούσαμε την παιδική μας παράνοια. Και είχαμε πολύ από δαύτην. Ο Φατούρος άκουσε πολλές φορές το «συ-συ-σύννεφο, έ-έ-έρχεται» και δεν το χάρηκε ποτέ του. Σήμερα είναι δημοσιογράφος.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ