-

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σeξ λόγω του ποδιού της

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σeξ λόγω του ποδιού της

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σeξ λόγω του ποδιού της

Μια καταστροφική πάθηση έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε μια 25χρονη φοιτήτρια, της οποίας το πόδι είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το άλλο και εξακολουθεί να αυξάνεται.

Η νεαρή Arianna Faro έχει ένα εξαιρετικά πρησμένο αριστερό πόδι και γλουτό καθώς και ανώμαλες αυξήσεις και πρηξίματα που εκτείνονται από τον κόλπο μέχρι και το κάτω μέρος του σώματός της. Η γυναίκα από τη Βοστώνη πάσχει από ένα σύνδρομο, μια σπάνια ασθένεια για την οποία έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε 60 χειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων, των μαλακών ιστών και των οστών. Έχει τρία χαρακτηριστικά: ένα κόκκινο σημάδι που ονομάζεται κηλίδα, ανώμαλη υπερανάπτυξη των μαλακών ιστών και των οστών και δυσπλασίες στις φλέβες.

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 1

Η ίδια αναφέρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ότι δεν έχει περάσει περίοδος που να μην θυμάται τον εαυτό της άρρωστο ή να υποφέρει από τον πόνο. Αλλά παρ’ όλα αυτά η φοιτήτρια ψυχολογίας δεν χάνει την αισιοδοξία της και τα αντιμετωπίζει όλα θετικά.

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 2

«Όσο μεγαλώνω, μεγαλώνουν μαζί και τα άκρα μου. Αλλά αυτά τα πράγματα έρχονται για να μας δοκιμάσουν. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και γενναία. Από τη μέση και πάνω μοιάζω με μια κανονική 25χρονη αλλά στο κάτω μέρος του σώματος είναι κάτι διαφορετικό. Έχοντας γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο ζωής, αντιμετώπιζα πάντα έντονες περιόδους ασθένειας με αμείλικτο πόνο, συνεχή νοσηλεία, συχνές χειρουργικές επεμβάσεις και κουραστικές ανακτήσεις. Παρά τα συνεχή εμπόδια, όμως, είχα την καλύτερη παιδική ηλικία την οποία ένα κορίτσι θα μπορούσε να έχει ποτέ», αναφέρει η ίδια.

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 3

Η 25χρονη, η οποία χάνει σταδιακά την κινητικότητα της και είναι σήμερα σε μια αναπηρική καρέκλα, διηγείται το ταξίδι της στις σελίδες της στο Instagram και στο Facebook. Η ίδια μιλάει για την ιστορία της λέγοντας ότι θέλει να κάνει τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κάνει γνωστό το σύνδρομο της. Το κοpίτσι διαγνώστηκε με το σύνδρομο την ημέρα που γεννήθηκε και αγωνίζεται από τότε. Παραδέχεται επίσης ότι δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σχέση στη ζωή της εξαιτίας αυτού του προβλήματος αλλά ελπίζει να βρει κάποια στιγμή τον άνδρα της ζωής της.

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 4

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 5

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 6

Η 25χρονη που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ λόγω του ποδιού της - Εικόνα 7
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ