-

Σημάδια που φανερώνουν ότι δεν το πάει για γάμο

7 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν το πάει για γάμο
Γάμος
Σχέσεις
Ψυχολογία

Είναι τρελός για σένα, σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να βάλει βέρα στο δεξί, τουλάχιστον, όχι τόσο γρήγορα.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άνδρες περιμένουν περισσότερο καιρό για να παντρευτούν συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

7 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν το πάει για γάμο

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ, το 64% των ανδρών ηλικίας 25-29 δεν έχουν παντρευτεί ποτέ, σε αντίθεση με το μόλις 19% των αντρών το 1970.

Τι σημαίνει όμως αυτό για εσένα που διανύεις τη δεύτερη πενταετία της δεκαετίας των 20 και βλέπεις απειλητικά τα πρώτα άντα να πλησιάζουν; Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, είναι η απάντηση. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι ο καλός σου δεν είναι έτοιμος για γάμο;

Δεν μπορεί να πάρει μεγάλες αποφάσεις

Η απροθυμία του για τον γάμο μπορεί να μην έχει να κάνει με σένα, αλλά με τις επαγγελματικές του ανησυχίες. Αν δεν μπορεί ας πούμε να αποφασίσει τι καριέρα θα ακολουθήσει ή αν θέλει να ζήσει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλει να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Όταν μιλάει για το μέλλον του δεν αναφέρεται σε σένα

Σε 10 χρόνια από σήμερα ονειρεύεται να γίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που θα δημιουργήσει, με ένα τεράστιο γιοτ και ιδιοκτήτης ενός σκύλου που θα ονομάζεται Simba. Εξαιρετικά! Μπορεί να είναι φιλόδοξος ή απλά ονειροπόλος. Κανένα από τα δύο δεν είναι κακό, αλλά αν στα σχέδια του, δεν υπάρχει θέση για σένα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα κι αν αστειεύεται γύρω από το θέμα, και πάλι είναι κακό σημάδι.

Δεν σε ρωτάει για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου

Για άλλη μια φορά, αν δεν προσαρμόζει τους στόχους του πάνω στους δικούς σου, προφανώς δεν οραματίζεται μια κοινή ζωή. Δεν χρειάζεται βέβαια να λογοδοτήσει για την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά αν δεν δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όνειρά σου, είναι μάλλον γιατί δεν βλέπει τον εαυτό σου σε αυτό.

Δεν διαχειρίζεται καλά τις συγκρούσεις

Οι σχέσεις απαιτούν καθημερινή προσπάθεια και αγώνα, για να διατηρηθούν. Μήπως όμως όταν τσακώνεστε συμπεριφέρεται εντελώς παράλογα και κάθε φορά προσπαθείς να καταλάβεις τι πήγε στραβά και τον ενόχλησε τόσο; Θυμώνει υπερβολικά ή μήπως είναι συναισθηματικά κλειστός; Εάν χάνει την ψυχραιμία του, ακόμη και κατά τη διάρκεια μικρών διαφωνιών, δεν είναι καλό σημάδι για οποιαδήποτε από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις μπορεί να έρθουν στο μέλλον.

Κάθε φορά που βλέπετε ρομαντικές κωμωδίες, γίνεται καραγκιόζης

Δεν είπαμε να κλαίει κάθε φορά που βλέπει τον Τιτανικό, αλλά αν στο ζενίθ της ταινίας εκείνος χαζογελάει, κοροιδεύει ή στέλνει μήνυμα στον κολλητό του, τότε μάλλον δεν είσαι η Rose του.

Αποφεύγει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις

Αν δεν θέλει να παρευρεθεί στην επέτειο για τα 25 χρόνια γάμου των γονιών σου, τότε μάλλον δεν τους βλέπει ως μελλοντικά πεθερικά του.

Σε επικρίνει

Δεν του αρέσει που φοράς πολύ συχνά ροζ; Ή ότι θα πάρεις λίγες μέρες άδεια για να πας μια εκδρομή με φίλους; Ή ότι ξόδεψες 150€ για ένα φόρεμα; Αν αποδοκιμάζει όλη την ώρα αυτά τα μικρά πράγματα, τότε δεν είναι έτοιμος για μεγαλύτερα. Σου αξίζει κάτι καλύτερο!

(Από Αθανασιάδου Βιολέττα)
πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ