Ακόμη ένα παράνομο καζίνο εντοπίστηκε στην Κατερίνη

Μέσα βρισκόταν μια 42χρονη από την Σερβία η οποία μόλις είδε τους αστυνομικούς προσπάθησε να αλλάξει τις οθόνες των 30 υπολογιστών,όμως δεν τα κατάφερε και συνελήφθη

«Λερναία Ύδρα» θυμίζουν τα άντρα του παράνομου τζόγου στην Κατερίνη, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των Ίντερνετ καφέ «φιλοξενούν» παιχνιδομηχανές και υπολογιστές με απαγορευμένα παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Τελευταίο εντοπίστηκε αυτό ενός 60χρονου που απουσίαζε και αναζητείται.

Μέσα βρισκόταν μια 42χρονη από την Σερβία η οποία, μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να μπαίνουν για έλεγχο, προσπάθησε να πατήσει τα πλήκτρα του κεντρικού server για να αντικαταστήσει με κανονική σύνδεση στο διαδίκτυο τα παράνομα παιχνίδια που εμφανίζονταν στις οθόνες των 30 υπολογιστών. Όμως, δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Εκείνη την ώρα, μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δυο θαμώνες που έπαιζαν τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον server και τα παρελκόμενά του και οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης την 42χρονη αλλοδαπή με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί παιγνίων.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ