-

Αλίκη Κατσαβού: «Υπολόγιζα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα έφευγε όταν ο Φοίβος θα ήταν 13 ετών, έπεσα έξω»

gossip

“Έχω αυτομαστιγωθεί γι’ αυτό το κομμάτι” τόνισε η Αλίκη Κατσαβού που υπολόγιζε ότι ο Κώστας Βουτσάς θα ζούσε ακόμα δέκα χρόνια για δει τον γιο του να μεγαλώνει.

Η Αλίκη Κατσαβού υπήρξε σύζυγος του Κώστα Βουτσά τα τελευταία χρόνια της ζωής του και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Φοίβο Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού: Υπολόγιζα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα πέθαινε όταν ο Φοίβος θα ήταν 13 ετών, έπεσα έξωΟ Φοίβος είναι πλέον είναι 7 ετών και έχασε τον πατέρα του στα 3 του χρόνια.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Action 24 στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια για τον γάμο τους κυρίως λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους.

Το ερώτημα που έθεσε η δημοσιογράφος στην ηθοποιό ήταν αν αντιλαμβάνονταν τότε ότι ο Κώστας Βουτσάς θα έφευγε νομοτελειακά νωρίς από τη ζωή της ίδιας και του γιου της και ποιες είναι οι σκέψεις της σήμερα. Η ίδια τόνισε ότι έχει αυτομαστιγωθεί για αυτό το κομμάτι, ενώ τόνισε ότι πίστευε ότι ο μεγάλος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου που πέθανε στα 89 του, θα ζούσε άλλα δέκα χρόνια για να δει τον γιο του να μεγαλώνει.

“Έχω αυτομαστιγωθεί γι’ αυτό το κομμάτι. Προφανώς μέσα μου το ήξερα. Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου. Προσπαθούσα να σκεφτώ, όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερα εγώ.

Τελικά οι υπολογισμοί μου έπεσαν έξω κι ήταν πολύ νωρίτερα, ήταν 3 -3,5, αλλά αυτό ίσως να ήταν και καλύτερο τελικά. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των πραγμάτων και με μεγαλύτερο προβληματισμό. Ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και πιο συμβατά με την ηλικία του και το επεξεργάζεται καθώς τα χρόνια κυλούν κι όπως το αντιμετωπίζει από τους άλλους κι όπως ο ίδιος μεγαλώνοντας βάζει καινούργιους προβληματισμούς.

φοιβος βουτσαςΌταν αυτομαστιγώθηκα γι’ αυτό το γεγονός σκέφτηκα αυτό. Ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα φύγει ο σύντροφός του ή αν θα φύγει ο ίδιος. Σε αυτό το ταξίδι της ζωής κανείς δεν μπορεί να έχει κρατήματα.
Όταν συναντάς τον έρωτα, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Θα περάσουν άνθρωποι από αυτόν τον πλανήτη και δεν θα γνωρίσουν τι είναι ο έρωτας. Όταν λοιπόν τον συναντήσεις, όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, η διαφορά αυτής της ηλικίας ή τα προβλήματα που μπορεί να ακολουθήσουν, δεν μπορείς να μην το ζήσεις. Θα παραμείνεις πάντα λίγος, μικρός και φτωχός. Κι εξάλλου αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, κι αν εγώ δεν ήμουν αρκετά απελευθερωμένη για να το ζήσω, σήμερα δεν θα ήμουν μητέρα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ