Αμετανόητοι Αλβανοί διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο

Οι κινήσεις των δυο αλλοδαπών είχαν γίνει αντιληπτές από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον 29χρονο

Ούτε δυο χρόνια δεν είχαν συμπληρωθεί από τότε που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στη Ρόδο δυο νεαροί Αλβανοί και άρχισαν πάλι να πλημμυρίζουν τα στέκια τοξικομανών του νησιού με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης που προμηθεύονταν από έναν ομοεθνή τους!

Οι κινήσεις των δυο αλλοδαπών ηλικίας 29 και 23 χρόνων είχαν γίνει αντιληπτές από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον 29χρονο. Όταν τον είδαν να θάβει σε ένα οικόπεδο στην πόλη της Ρόδου μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 76,1 γραμμαρίων, πετάχτηκαν μπροστά του και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως μετά, συνέλαβαν έξω από το διαμέρισμα του και τον 23χρονο συνεργό του.

Στο σπίτι βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 205,9 γραμμαρίων που σκόπευαν να διακινήσουν και σε μια σακούλα απορριμμάτων τρεις άδειες συσκευασίες με υπολείμματα ουσιών που χρησιμοποιούνται για να δυσκολεύουν τους εκπαιδευμένους σκύλους να ανιχνεύσουν τα ναρκωτικά. Οι δυο δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 1.350 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών και τρία κινητά,  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για προμήθεια, κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών  με σκοπό την διακίνηση.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του προμηθευτή τους που αναζητείται.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ