Ανήλικοι οι δράστες high tech κλοπής σε σχολείο

Τα έκλεψαν και μετά τα πούλησαν!

Δέκα ημέρες μετά την εισβολή στο κτίριο ενός Γυμνασίου στην Άρτα και την κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, οι άνδρες της Ασφάλειας εξακρίβωσαν την ταυτότητα των δραστών, που ήταν δυο ανήλικοι μαθητές οι οποίοι είχαν πουλήσει τις high tech συσκευές!

Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 17 και 16 χρόνων είχαν εισβάλει στο κτίριο τη νύχτα της 23ης Απριλίου και είχαν κλέψει δύο φορητούς υπολογιστές, δύο βιντεοκάμερες και μία φωτογραφική μηχανή, μέρος των οποίων πούλησαν σε δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 40 χρόνων. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στα σπίτια τους στα Ιωάννινα, όπου έκαναν έρευνες οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας, και αποδόθηκαν στον διευθυντή του σχολείου. Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των άλλων δυο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

*** Ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα αξίας 400 ευρώ είχε αρπάξει από το σπίτι ενός 38χρονου στην Παραλία Κατερίνης το οποίο διέρρηξε στα τέλη του Ιανουαρίου ένας 19χρονος. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Ένα κατάστημα στην Βέροια επιχείρησαν να διαρρήξουν δυο Έλληνες ηλικίας 30 και 34 χρόνων, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία, ένας φακός και διάφορα ενδύματα.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ