Ανήλικος συμμετείχε σε δέκα διαρρήξεις στη Σπάρτη

Τέλος στη δράση ενός «διδύμου» διαρρηκτών που είχαν χτυπήσει μέσα σε δυο 24ωρα δέκα καταστήματα και γραφεία στη Σπάρτη με συνολική λεία 2.300 ευρώ, έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές. Ένας από τους δράστες είναι ανήλικος,  στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Μόνο την Τετάρτη, οι δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 17 χρόνων είχαν διαρρήξει ένα μεζεδοπωλείο από το οποίο έκλεψαν χρήματα και έναν υπολογιστή και είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που βρίσκονταν έξω από ένα άλλο κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρουν. Τα ξημερώματα της Τρίτης, είχαν τρυπώσει σε ένα  καφεκοπτείο, ένα πρατήριο άρτου, ένα κομμωτήριο και ένα οπωροπωλείο από τα οποία άρπαξαν χρήματα, είδη διατροφής και άλλα προϊόντα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και ένα ανθοπωλείο!

Χωρίς τον ανήλικο, ο 23χρονος είχε διαρρήξει και στις 27 Μαρτίου το γραφείο μιας γυναίκας από το οποίο έκλεψε χρήματα, ενώ προσπάθησε να το διαρρήξει ξανά στις 14 Απριλίου αλλά δεν τα κατάφερε! Το ίδιο βράδυ, όμως, εισέβαλε και σε ένα φροντιστήριο από το οποίο άρπαξε χρήματα και ένα κινητό. Στο σπίτι του 17χρονου κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 14 γραμμάρια κάνναβης και οδηγήθηκε μαζί με τον συνεργό του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. 

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ