Ανθρωποκυνηγητό για ζευγάρι απατεώνων στα Χανιά

Eξαπατά ηλικιωμένες γυναίκες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους χρωστούν χρήματα – Δυο γριούλες έπεσαν θύματά τους και, μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ληστέψουν τη μια από αυτές

Έρευνες στα Χανιά και τις γύρω περιοχές διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα ζευγάρι που εξαπατά ηλικιωμένες γυναίκες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους χρωστούν χρήματα. Ήδη δυο γριούλες έπεσαν θύματά τους και, μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ληστέψουν τη μια από αυτές!

Ο περίπου 40 χρόνων άνδρας και η 35χρονη ξανθιά γυναίκα που εμφανίστηκαν σε μια ηλικιωμένη κάτοικο της Νέας Χώρας, γνώριζαν τα στοιχεία της και αυτά του γιου της πείθοντάς την να τους δεχτεί στο σπίτι της. Όμως υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άρχισαν να της μιλούν για την υποτιθέμενη απειλή και προσπάθησε να τους διώξει.

Τότε, ο άνδρας τη χτύπησε με γροθιές, ενώ η γυναίκα της άρπαξε 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή!

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα η εξαπάτηση μιας άλλης ηλικιωμένης στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Σύμφωνα με τις περιγραφές, το ίδιο ζευγάρι την πλησίασε στον δρόμο και της «σέρβιρε» το παραμύθι με το δήθεν χρέος του γιου της, πείθοντάς την να τους δώσει 500 ευρώ. Και τα δυο περιστατικά καταγγέλθηκαν στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, που αναζητούν το ζευγάρι.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ