Απανωτά κρούσματα διαρρήξεων στη Ρόδο

Έκαναν ανενόχλητοι επιδρομή σε ένα χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τέσσερα σπίτια χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να τους αντιληφθούν

Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκονται τα σπίτια στην πόλη και τα χωριά της Ρόδου, στα οποία οι κακοποιοί εισβάλλουν ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται ανυποψίαστοι! Για καλή τους τύχη, κανείς δεν έχει ξυπνήσει όσο οι διαρρήκτες βρίσκονται μέσα καθώς είναι απρόβλεπτο πώς θα αντιδράσουν.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής διευκόλυνε τους δράστες, καλύπτοντας όποιον θόρυβο έκαναν. Έτσι, έκαναν ανενόχλητοι επιδρομή σε ένα χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τέσσερα σπίτια χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να τους αντιληφθούν!

Οι κακοποιοί άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και από τα υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν οι ένοικοι των σπιτιών! Άλλες 12 διαρρήξεις έχουν καταγραφεί μέσα στο τελευταίο 24ωρο σε σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στις εκκλησίες του νησιού!
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ