Από τα 10 της στα ναρκωτικά η ανήλικη που βιάστηκε από τον Κύπριο επιχειρηματία!

Σοκ στην κοινωνία της Κύπρου έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη και κρατείται ύστερα από καταγγελίες 15χρονου κοριτσιού για βιασμό

Απίστευτα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της 15χρονης η οποία κατήγγειλε βιασμό της από τον γνωστό Κύπριο επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και τον 35χρονο φίλο του Νίκο Νικολάου.

Η 15χρονη είναι γνωστή στις κρατικές αρχές καθώς κάνει χρήση ναρκωτικών από 10 ετών και παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά. Παρά το ότι η μητέρα της ανέφερε την αδυναμία της να την ελέγξει λόγω του ότι ο πατέρας δεν έχει σχέση με την οικογένεια, οι κρατικές αρχές δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μάλιστα όπως ανέφερε σε εκπομπή του Mega Κύπρου, η μητέρα της 15χρονης χρήζει και η ίδια προστασίας και δεν είναι σε θέση να ασκήσει το γονικό της ρόλο.

Η 15χρονη λάμβανε κάποια βοήθεια από τις αρχές κοινωνικής ευημερίας αλλά δεν υπήρχαν υποδομές για να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης σε κλειστή μονάδα που δε θα της επέτρεπε επαφές με εξωγενείς παράγοντες που την επηρέαζαν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι η 15χρονη αλλά και η 14χρονη που αναζητείται εκπορνεύονταν έναντι αμοιβής για να εξασφαλίσουν χρήματα για τη δόση τους.

Ο Άκης Λευκαρίτης και ο Νίκος Νικολάου έχουν προφυλακιστεί από την Πέμπτη για την υπόθεση η οποία θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλη υπόθεση με ανήλικη η οποία έκλεισε εξωδικαστικά.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ