Αστυνομικός της Ασφάλειας εξέδιδε γυναίκες μέσω ίντερνετ!

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξωθούσε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού -Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Ταινία δράσης, με ναρκωτικά, πορνεία και περίεργες διασυνδέσεις με την αστυνομία θυμίζει η αποκάλυψη μεγάλου κυκλώματος που εξωθούσε στην πορνεία γυναίκες μέσω ίντερνετ στην Αθήνα με επικεφαλής  εν ενεργεία αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας. 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα μέλη του κυκλώματος, 2 άνδρες και 2 γυναίκες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται 45χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αττικής, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας. Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ