Αυτές είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το People [εικόνες]

Μετά από το Όσκαρ Β” Γυναικείου Ρόλου για την ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος, η Λουπίτα Νιόγκο κέρδισε και τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου.

Όταν κέρδισε το Όσκαρ, η 31χρονη Λουπίτα είχε δηλώσει πως ποτέ δεν είχε ονειρευτεί ότι θα φθάσει τόσο ψηλά. Η ηθοποιός κατάγεται από την Κένυα ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεξικό.

Το 2014 έφερε ακόμα μία διάκριση στην Λουπίτα, αυτή την φορά όχι για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά για την ομορφιά της. Το περιοδικό People την ανακήρυξε ως την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

«Είναι συναρπαστικό και μια σημαντική, πολύ σημαντική, φιλοφρόνηση» δήλωσε η Νιόγκο για τον τίτλο που κέρδισε ενώ πρόσθεσε ότι με την τιμητική διάκριση, ελπίζει να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχτούν τις διαφορετικές μορφές ομορφιάς και όχι μόνο το πρότυπο του «φωτεινού δέρματος και των ίσιων μαλλιών» που βλέπουν στην τηλεόραση. «Υποσυνείδητα, θα αρχίσουν να εκτιμούν αυτά τα πράγματα περισσότερο», είπε η ηθοποιός.

Η μητέρα της Λουπίτα, η Ντόροθι «έλεγε πάντα ότι ήμουν όμορφη. Την πίστεψα τελικά, κατά κάποιο τρόπο», κατέληξε η ηθοποιός.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 10. Κέρι Ουάσινγκτον 10. Κέρι Ουάσινγκτον

 

 

 

 

 

 

9. Στέισι Κέμπλερ 9. Στέισι Κέμπλερ

8. Μόλι Σιμς 8. Μόλι Σιμς

7. Γκαμπριέλ Γιούνιον 7. Γκαμπριέλ Γιούνιον

6. Άμπερ Χάρτ 6. Άμπερ Χάρτ

 

 

 

 

 

 

5. Pink 5. Pink

4. Μίντι Κάλινγκ 4. Μίντι Κάλινγκ

3. Τζένα Ντιούαν-Τέιτουμ 3. Τζένα Ντιούαν-Τέιτουμ

 

 

 

2. Κέρι Ράσελ 2. Κέρι Ράσελ

1. Λουπίτα Νιόγκο 1. Λουπίτα Νιόγκο

10. Κέρι Ουάσινγκτον9. Στέισι Κέμπλερ8. Μόλι Σιμς7. Γκαμπριέλ Γιούνιον6. Άμπερ Χάρτ5. Pink4. Μίντι Κάλινγκ3. Τζένα Ντιούαν-Τέιτουμ2. Κέρι Ράσελ1. Λουπίτα Νιόγκο

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ