Βέροια: Με μπεκ πότιζαν την χασισοφυτεία πατέρας και γιος!

Οι χασισοκαλλιεργητές έκρυβαν τα δενδρύλλια ύψους ως 0,45 εκατοστών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της κατοικίας τους σε περιοχή της Βέροιας, αλλά η φυτεία έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα και την ανακάλυψαν

Άλλοι εγκαθιστούν σύστημα ψεκασμού για να ποτίζουν τα χωράφια τους και άλλοι για τις… χασισοφυτείες τους! Αυτό έκαναν ένας 62χρονος πατέρας μαζί με τον 38χρονο γιο του, που είχαν στήσει ένα πλήρες δίκτυο ποτίσματος με έξι μπεκ για να ποτίζουν τα 73 χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν!

Οι χασισοκαλλιεργητές έκρυβαν τα δενδρύλλια ύψους ως 0,45 εκατοστών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της κατοικίας τους σε περιοχή της Βέροιας, αλλά η φυτεία έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα και την ανακάλυψαν. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι καλλιεργητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Εκτός από τα χασισόδεντρα, στην κατοχή και το σπίτι των δύο ανδρών βρέθηκαν ακόμη οκτώ βάζα, ένα μεταλλικό κουτί και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 807 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια πίπα με υπολείμματα χασίς. Έτσι, κατηγορούνται για χρήση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ