Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες πωλούσαν κλοπιμαία

Οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 63χρονου 170 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό, αλλά μόνο τα χρήματα και το τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή τους

Τη Μεγάλη Τετάρτη απέδρασαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν με καταδικαστικές αποφάσεις δύο 16χρονα Ελληνόπουλα, αλλά πρόλαβαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός 63χρονου και να πουλήσουν τα κλοπιμαία!

Οι ανήλικοι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 170 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό, αλλά μόνο τα χρήματα και το τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή τους. To laptop βρέθηκε στο σπίτι ενός άλλου ανήλικου στον οποίο το είχαν πουλήσει, όπως και τα κοσμήματα που πούλησαν σε έναν 21χρονο ο οποίος με τη σειρά του τα πούλησε σε ένα ενεχυροδανειστήριο!

Οι 16χρονοι εντοπίστηκαν χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή. Ο 21χρονος αναζητείται γιατί, αν και γνώριζε πως τα χρυσαφικά ήταν κλεμμένα, τα πούλησε. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 63χρονο ιδιοκτήτη τους.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ