Χανιά: Πιστολέρο αναστάτωσε το κέντρο της Σούδας

Μεθυσμένος άντρας πυροβολούσε στον αέρα

Στο «πόδι» σήκωσε το κέντρο της Σούδας στα Χανιά ένας μεθυσμένος που άρχισε να  πυροβολεί στον αέρα, ενώ έσπασε και τη τζαμαρία της καφετέριας στην οποία διασκέδαζε νωρίτερα! Μάλιστα, τραυματίστηκε από τα σπασμένα τζάμια με αποτέλεσμα να συλληφθεί αιμόφυρτος.

Οι κάτοικοι των σπιτιών γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης πετάχτηκαν ανάστατοι από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τους απανωτούς πυροβολισμούς που συνοδεύτηκαν από τον κρότο των τζαμιών που έσπαζαν. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας επενέβησαν και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 31χρονο «πιστολέρο».

Ο δράστης είχε πυροβολήσει συνολικά οκτώ φορές με πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα και κατασχέθηκε για να σταλεί για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν το έχει χρησιμοποιήσει και σε άλλες παράνομες ενέργειες. Ο 31χρονος έφερε τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του από τα σπασμένα τζάμια, γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ