-

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε
Γάμος

Όταν μια δασκάλα ειδικής αγωγής αποφάσισε να παντρευτεί τον άνθρωπο της ζωής της σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την αγαπημένη της τάξη.

Η Kinsey French είναι μια νεαρή γυναίκα από το Κεντάκι η οποία ειδικεύεται στην ομιλία και την θεραπεία του λόγου στα παιδιά με σύνδρομο Down. Όταν λοιπόν αποφάσισε να παντρευτεί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα λείπουν από την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της οι μικροί μαθητές της.

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 1

«Ήταν σαν μια οικογένεια για μένα. Ήταν η πρώτη μου τάξη και μοναδική μέχρι στιγμής και έτσι ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να έχω μια ξεχωριστή μέρα χωρίς αυτούς» είπε η ίδια. Ντυμένα με καλύτερά τους ρούχα, τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση, βοηθώντας ώστε να γίνει η μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για τη δασκάλα τους. Τα κορίτσια φορούσαν κεντημένα φορέματα και τα αγόρια λευκά πουκάμισα και παπιγιόν.

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 2

Τα παιδιά δεν ήταν απλώς καλεσμένα στο γάμο αλλά μοίραζαν λουλούδια και έφεραν τις βέρες στο ζευγάρι. Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που δείχνουν τη δασκάλα να περιβάλλεται από τα παιδιά της δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και εισέπραξαν μια μεγάλη ανταπόκριση και εκατοντάδες σχόλια.

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 3

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν με τέτοιο τρόπο στην τόσο ξεχωριστή μέρα της δασκάλας τους. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές.

Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 4 Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 5 Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 6 Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 7 Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε - Εικόνα 8
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ