Δείτε το ξεχωριστό ξενοδοχείο… αυτοκινήτων στη Στουτγκάρδη!

Τα 34 δωμάτια του είναι ξεχωριστά διακοσμημένα που θα σας εκπλήξουν με τη πιστή αναπαράσταση χώρων όπως το δωμάτιο – πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά και το δωμάτιο – συνεργείο

Ένα ξενοδοχείο που θα σας κάνει να λατρέψετε τα αυτοκίνητα και την ιστορία τους, το V8 Hotel, μετατρέπει τη διαμονή σας σε απόλυτη διασκέδαση!

Στην καρδιά της μητρόπολης των αυτοκινήτων, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, το V8, μετά από μια εκτενή ανακαίνιση, εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ιστορία του, αφού το κτήριο του ήταν παλιότερα αεροδρόμιο, αλλά και με τους μοναδικά σχεδιασμένους και διακοσμημένους χώρους του.

V-room with a view: Inside the Tower Suite which at the top of the V8 Hotel

Το κυρίαρχο θέμα διακόσμησης είναι τα αυτοκίνητα, έτσι σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά θρυλικά αυτοκίνητα αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή και αυθεντικά αξεσουάρ.

Το V8 Hotel θα σας εκπλήξει με τη πιστή αναπαράσταση χώρων, όπως το δωμάτιο – πλυντήριο αυτοκινήτων, αλλά και το δωμάτιο – συνεργείο, αλλά και με την ποιότητα των υλικών και την πρωτοτυπία του.

On the road: Sleep in this Cadillac Coupe bed inside the V8 Hotel which has 10 vehicle-themed suites

Τα θεματικά δωμάτια και οι οικογενειακές σουίτες είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, κομψές λεπτομέρειες και πολλά γνήσια ανταλλακτικά από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Τα 34 δωμάτια είναι ξεχωριστά διακοσμημένα, με άνετους χώρους και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

On the road: The Tower Suite inside the V8 Hotel, where guests sleep in this car-themed bed

Το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο, είναι η Τower suite, που φιλοξενείται στους χώρους του πρώην πύργου ελέγχου του αεροδρομίου. Η τριώροφη σουίτα με το εκλεπτυσμένο στυλ και την πολυτελή διακόσμηση έχει τη ζεστασιά και την άνεση ενός ιδιωτικού σπιτιού και μεταξύ άλλων προσφέρει ένα μοναδικό δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι – αυτοκίνητο Mercedes! 

Petrol head's dream: The V8 Hotel in Germany boasts 10 car-themed suites

In a spin: A car wash-themed suite inside the V8 Hotel in Germany

Car lover's heaven:  Each of the 10 V8 Hotel vehicle-themed suites are unique

Sleeping in style: The Tower Suite boasts a Mercedes bed, as well as iconic driving images on the wall

Wheely special: Sleep in a Cadillac at the V8 - which is also home to Motorworld

Unique: Sleep in Herbie the Beetle inside the vehicle-themed hotel room in Germany

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ