Δείτε τον σκηνοθέτη εγγονό του Γιάννη Γκιωνάκη [εικόνες]

Ο παππούς του έγραψε την δική του ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Ο εγγονός του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειας.

Ο ίδιος είναι σκηνοθέτης και ασχολείται και με τον χώρο της διαφήμισης. Παλιότερα σε συνέντευξη του για τον διάσημο παππού του είχε δηλώσει:

«Θυμάμαι πολύ έντονα τις συζητήσεις που μου έκανε για το χώρο του θεάτρου και τις απίστευτες ιστορίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Και ήταν στην καθημερινή του ζωή έτσι ακριβώς όπως τον βλέπετε στο κινηματογραφικό πανί, πολύ θορυβώδης. Τα αστεία και οι πλάκες που μου έκανε έχουν αφήσει εποχή. Ακόμη ηχεί στα αφτιά μου η χαρακτηριστική φωνή του. Φώναζε όλη την ώρα ακόμη και χωρίς λόγο. Ήταν πολύ εξωστρεφής και πλακατζής. Και μας γέμιζε συνέχεια δώρα. Ακόμη και όταν δεν προλάβαινε, πάντα φρόντιζε να μας δίνει λεφτά για να αγοράσουμε ό,τι θέλουμε».

Όσοι δεν γνώριζαν τον 28χρονο εγγονό του Γιάννη Γκιωνάκη είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν στο πλευρό της μητέρας του Πωλίνας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προβολή της ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου «Η Εκδίκηση του Διόνυσου: Σκότωσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου», η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον Δημήτρηα Κολλάτο, τον οποίο γνωρίζει από τον πατέρα της.

Δείτε τις εικόνες από το tlife.gr

Gkionakis-570

Gkionaki-Kollatos-570

 

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ