-

«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» – Έξαλλος ο Σφακιανάκης για την δέσμευση του λογαριασμού του

Έξαλλος είναι ο Νότης Σφακιανάκης με την δέσμευση των χρημάτων του με τον λογιστή του γνωστού τραγουδιστή να δηλώνει πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι ένα θέατρο του παραλόγου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Εφορία έχει ήδη κατασχέσει 26.000 ευρώ ενώ θα προχωρήσει και στην κατάσχεση άλλων 10.000 ευρώ.

Ο λογιστής του Νότη Σφακιανάκη, Νίκος Κιλιμάτος δήλωσε: «Παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, ειδικά με έναν φορολογούμενο Έλληνα ο οποίος καταβάλλει φόρους πάρα πολύ μεγάλους διότι δηλώνει αυτά που πρέπει να δηλώσει».

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πει στον κ. Κιλιμάτο να καταθέσει μία δήλωση αντίθεσης στην Εφορία, με την οποία θα γνωστοποιεί την άρνηση του να πληρώσει οποιονδήποτε έκτακτο φόρο αλλά θα πληρώνει κανονικά όλους τους τακτικούς φόρους που του αναλογούν.

«Δεν είναι νομικό έγγραφο. Είναι μία δήλωση άρνησης, μία δήλωση ότι εγώ ναι, ξέρω τι γίνεται, έχω αντίληψη των πραγμάτων και δηλώνω την αντίθεσή μου, όχι νομικά, την αντίθεσή μου στον επιπλέον φόρο», λέει ο λογιστής του Νότη Σφακιανάκη.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νότης Σφακιανάκης είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «ο να βάζει κάποιος το χέρι του στην τσέπη σου χωρίς να το δικαιούται, πρέπει να του κόψεις το χέρι. Τώρα, με αναγκάζουν να τρέξω νομικά κατά του Κράτους της πλάκας, κατά όποιου έχει κάνει αυτή την καταχρηστική πράξη. Ε, δεν θα με ταλαιπωρήσουνε; Θα με ταλαιπωρήσουνε!»

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ