Διαδήλωση κατά της διαθεσιμότητας έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Τον αγώνα των σχολικών φυλάκων στηρίζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ που καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται στις 12:30 έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τη συμμετοχή σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να κρατά σε ομηρία 1.800 εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πως προωθεί την άμεση απόλυση 85 εκπαιδευτικών για τους οποίους ήδη έχει διακοπεί η μισθοδοσία από 22 Μαρτίου και πως προετοιμάζει την απόλυση εκατοντάδων άλλων εκπαιδευτικών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε παράταση διαθεσιμότητας.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής στην κινητοποίηση η Ομοσπονδία κήρυξε δίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 14:00 έως τις 16:00 για την απογευματινή βάρδια.

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στις απολύσεις της δικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας που καταργούν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και εξαθλιώνουν τις οικογένειές μας και όλο τον ελληνικό λαό», σημειώνει από την πλευρά του ο Σύλλογος Φυλάκων Σχολικών Κτηρίων Δήμου Αθηναίων. 

Τον αγώνα των σχολικών φυλάκων στηρίζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ που καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ