Διαψεύδει τη Χρυσή Αυγή η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Τονίζει η κυρία Θάνου σε δήλωσή της ότι τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας»

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου –Χριστοφίλου, τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης».

Ακόμη, τονίζει η κυρία Θάνου σε δήλωσή της ότι τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας  Κασιδιάρης υποστήριξε στην Βουλή  ότι η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου έλεγε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν την δίκη της Χ.Α. που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά – δικαστικών». 
Ακόμη, ο κ. Κασιδιάρης επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης  Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χ.Α. και θα τους χώσω όλους μέσα».

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ