-

Ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου εναντίον Ακη Πετρετζίκη: Αυτό το παιδάκι… [βίντεο]

Ο Άκης Πατερετζίκης είχε πει ότι οι μάγειρες δεν πρέπει να έχουν παραπανίσια κιλά και είχε προκαλέσει το μένος του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου που χθες παρευρέθηκε στους Χρυσούς σκούφους και πήρε και βραβείο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον Άκη και απάντησε:

«Μα δεν έχω πει τίποτα εγώ γι” αυτό το παιδάκι. Αυτό το παιδάκι είναι νέο με το δικό του ταλέντο, είναι χαρισματικό… δεν έχω πει ποτέ κάτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν με αφορά εν πάση περιπτώσει».

Τι είχε πει ο τηλεοπτικός σεφ Ακης Πετρετζίκης

«Αν αναζητήσεις στο Google τους είκοσι καλύτερους μάγειρες του κόσμου θα δεις ότι κανείς δεν έχει παραπανίσια κιλά. Μάγειρας που έχει παραπάνω κιλά σημαίνει ότι δεν δουλεύει», δήλωσε ο Άκης Πετρετζίκης όταν ρωτήθηκε για το πώς παραμένει αδύνατος ενώ περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα.

Με τη σειρά του ο Λευτέρης Λαζάρου, σχολιάζοντας την παραπάνω φράση, είχε πει, έξαλλος:

«Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το να είσαι μάγειρας πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή. Άλλο τηλεοπτικός μάγειρας και άλλο έχω ένα μαγαζί με 28 σκούφους και ένα αστέρι Μισελέν, άρα κάτι γίνεται μέσα σε αυτό. Καλός ο τηλεοπτικός μάγειρας, αλλά δεν είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα μετόπισθεν. Η μαγειρική είναι δράση».

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ