Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές στη Σπάρτη

Οι δύο νεαροί ηλικίας, 23 και 17 ετών,  από την δράση τους, είχαν συνολικά αποκομίσει παράνομο όφελος, η αξία του οποίου υπερβαίνει τις 2.300 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης, δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα, γραφείο και φροντιστήριο, στη Σπάρτη και για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν ένας 23χρονος κι ένας 17χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει κατά τον Απρίλιο του 2014, από κοινού επτά διαρρήξεις και κλοπές σε διάφορα καταστήματα της Σπάρτης, ενώ ο 23χρονος είχε διαπράξει από μόνος του κι άλλες τρεις διαρρήξεις.

Οι δύο νεαροί από την δράση τους, είχαν συνολικά αποκομίσει παράνομο όφελος, η αξία του οποίου υπερβαίνει τις 2.300 ευρώ.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 14 γραμμάρια χασίς, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Σπάρτης.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ