-

Έγιναν αγνώριστοι: 10 διάσημοι Έλληνες που έβαλαν στόχο να αδυνατίσουν, τα κατάφεραν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

gossip

Όλοι τους το έβαλαν στόχο και τελικά…τα κατάφεραν. Οι παρακάτω 10 διάσημοι Έλληνες πήραν την απόφαση να χάσουν αρκετά κιλά και μετά από πολλή προσπάθεια και επιμονή έγιναν πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

10 διάσημοι Έλληνες που έβαλαν στόχο να αδυνατίσουν και έχασαν πολλά κιλά

Έλντα Πανοπούλου: Όταν έφτασε τα 96 κιλά, είπε «Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου».

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Είχα ένα χειρουργείο, γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ. Για αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο. Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως».

Ελένη Καστάνη: «Η εξωτερική εμφάνιση είναι μία πρώτη εντύπωση, οπωσδήποτε χρειάζεται όταν είσαι νέα, είναι ένα διαβατήριο, αλλά η ομορφιά έχει ημερομηνία λήξης, είναι σαν το γιαουρτάκι που έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο».

Αντώνης Λουδάρος: «Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου!».

Σοφία Βόσσου: «Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου».

Θανάσης Λάλας: «Η μόνη επαναστατική πράξη στην εποχή μας, είναι απόφαση».

Τζούλι Μασίνο: «Συνολικά έχασα 30 κιλά. Μου πήρε δύο χρόνια για να τα καταφέρω. Τους πρώτους οκτώ μήνες έχασα δεκαοκτώ και μετά, σιγά-σιγά, με σταθεροποίηση, τα υπόλοιπα. Τώρα πια ζυγίζω περίπου 70 κιλά. Όταν βγαίνω έξω, οι άντρες που συναντώ μου λένε ότι με προτιμούν όπως ήμουν πριν, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα».

Πάνος Καμμένος: Έχασε 43 κιλά για να βελτιώσει την υγεία του
στόχο να αδυνατίσουν

Άβα Γαλανοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός διατηρήθηκε στα 48 κιλά.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Όταν δεν έκανα τα πράγµατα που ήθελα, το σώµα μου δεν ακολουθούσε τις ανάγκες μου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνιδας. Ήθελα να γυµναστώ, ήθελα να μην κουράζοµαι, ήθελα να χορεύω, να κινούµαι στη σκηνή. Ήθελα να είµαι πιο όµορφη για τα δικά μου δεδοµένα. Πέρα από την ανασφάλεια που ένιωθα, κουραζόµουν. ∆εν θεωρούσα ότι είχα ζωή αναλογικά με την ηλικία μου. Είχα στερηθεί πράγµατα, άσχετα που μπορούσα να κρύβω τα κιλά μου και να αναδεικνύω τις χάρες μου στη σκηνή. Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να τις χάσω και για αυτό ξεκίνησα τη δίαιτα

Η προσπάθειά τους είχε θεαματικά αποτελέσματα και τους αξίζουν πολλά μπράβο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ