-

Το ειρωνικό σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι το ριάλιτι της χρονιάς»

Όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στην εκπομπή «Σήμερα» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. Ο ίδιος μίλησε για το «ριάλιτι της χρονιάς» μετά την εντολή διαγραφής του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Βίτσα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αναμφισβήτητα είναι η παράσταση της χρονιάς, δηλαδή τέτοιο έργο δεν το κατεβάζεις με τίποτα. Φανταστείτε, να έχεις έναν σταθερό καμβά και κάθε μέρα να γράφεται ένα καινούργιο έργο, μέσα στο ίδιο έργο έχει καινούργια εξέλιξη», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει και κανένας θεατρώνης να το πληρώσει κιόλας. Δεν γίνεται κάθε βράδυ να βλέπουν άλλο πράγμα οι θεατές, είναι μία συγκλονιστική παράσταση, μπράβο τους. Είναι το ριάλιτι της χρονιάς, αλλά πριν φτάσουμε εκεί πρέπει να πω πως ο Παύλος Πολάκης μισεί περισσότερους από τους μισούς εκεί μέσα».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, βρισκόμαστε στην αρχή του πράγματος και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθεί νέο κόμμα, που θα προκύψει από τους διαγραφέντες στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ό,τι μείνει» ήταν το σχόλιό του για τα στελέχη, που θα περιτριγυρίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ