-

Έξαλλος ο Κραουνάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν ξεκατινιαστεί, δεν είναι Αριστερά αυτό»

Για τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου, εν όψει του β’ γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, μίλησε στο OPEN ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι μέλος του κόμματος και ότι ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ «για τον Αλέξη». Κληθείς να σχολιάσει τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε ότι «μου είναι συμπαθέστατος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε πολύ κοντά από τις 5 Ιουλίου, με επισκέφθηκε στο εξοχικό, είπαμε πολλά».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έκρυψε την ενόχληση του για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό. Δεν είναι Αριστερά αυτό… Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα».

«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που υποτίθεται ενδιαφέρεται για τον λαό;», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε ότι «θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ