-

Ελένη Πετρουλάκη: «Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ελένη Πετρουλάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις κόρες της.

Η γυμνάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε: «Σαν μαμά είμαι τη μια ήρεμη, αλλά από την άλλη θα νευριάσω. Εξαρτάται τη μέρα».

«Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πατέρα τους. Ό,τι είναι να πούνε, θα το πούνε με τη μαμά», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη μεγαλύτερη κόρη της, που έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό, είπε: «Όταν έφυγα από το εξωτερικό για να γυρίσω πίσω, ένιωσα σαν να μου ξεριζώνουν την καρδιά».

«Έχω μια εφαρμογή και ξέρω ακριβώς πού βρίσκεται η κόρη μου ανά πάσα στιγμή. Πολλές φορές, αυτό δεν είναι καλό για εμένα, γιατί μου δημιουργεί μια αγωνία. Ένας πάτερ μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή, να αφήσω την Παναγία και τον Χριστό να προστατεύσουν τα παιδιά μου κι έτσι, θα είμαι ήρεμη. Και πραγματικά, είμαι ήρεμη», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη, την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της. «Δεν πήγα σε ειδικό, το ξεπέρασα μόνη μου. Είναι κάποια θέματα που ουσιαστικά, χρειάζεται να σταθείς δυνατός. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση που βιώνουν πολλές γυναίκες», εξήγησε.

Όσο για το πέρασμα του χρόνου και το αν την τρομάζει, είπε: «Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές».

Τέλος, μίλησε για την εμμηνόπαυση. «Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή, ήταν σοκ για μένα. Και να ήθελα κι άλλα παιδιά, δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό, παρά μόνο όσοι το έχουν βιώσει», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ