Ελεονώρα Μελέτη στο Πρωινό mou: Μιλάμε για παιδί όχι τυχαίο σεξ [βίντεο]

Μετά τη μίνι συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο, στο χθεσινό Μελέτησέ Το, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό mou για να αντιστραφούν οι ρόλοι και να γίνει αυτή το κεντρικό πρόσωπο. Και δεν ήταν καθόλου φειδωλή στα λόγια της. 

Ο Πέτρος και η Τζένη τη ρώτησαν για πολλά. Για το τι θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά και αν αυτό που κάνει τώρα την ικανοποιεί, για τη γενικότερη άποψη της για την τηλεόραση, για τα προσωπικά της και πως βλέπει ή θέλει το μέλλον της: με γάμο ή χωρίς, με παιδί ή χωρίς.

«Με πληγώνει η απόρριψη, φοβάμαι να δεθώ μήπως εγκαταλειφθώ… Δε θέλω να συμβιβαστώ. Θα μπορούσα να το είχα κάνει με τους καλύτερους. Όσες θέλουν να παντρευτούν να το κάνουν και να ζήσουν. Εμένα δε με νοιάζει να παντρευτώ. Να βρω τον άνθρωπο μου και να έχουμε ένα κοινό αυτονόητο, ένα αμοιβαίο συναίσθημα» ανέφερε για το ότι δεν έχει κρατήσει με κάποιον η σχέση.

Όσο για την εγκυμοσύνη; «Τυχαία δε θα γκαστρωθώ εγώ. Εγκυμοσύνη σε έναν ενήλικα δεν τυχαίνει. Μιλάμε για παιδί τώρα, όχι για τυχαίο σεξ! Το παιδί δεν τυχαίνει, το παιδί μόνο πετυχαίνει! Αν δε θέλεις, ενήλικας άνθρωπος, μπορείς να μη μείνεις. Εγώ δε θέλω. Δεν έχω τις συνθήκες πρώτον και δεν είμαι έτοιμη, θεωρώ ότι ακόμα δεν έχω λύσει σπουδαία θέματα που έχω στην ψυχή μου. Αν φέρω ένα παιδί στον κόσμο, σίγουρα θα το επηρεάσω στην διαμόρφωση του.»

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ