-

Ένταση και νέυρα στον «αέρα» με Μπαλάσκα και δημοσıογράφο: «Εiστε μανıακń αντi-αστυνομıκń» – Η ατάκα που πρоκάλεσε την έκρnξn

Ελληνες
Επικαιρότητα

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στον “αέρα” της εκπομπής του Alpha “T-Life” με την Τατιάνα Στεφανίδου, όταν ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας λογομάχησε έντονα με τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, την οποία χαρακτήρισε “αντί-αστυνομική”.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε πως “ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα“, μία φράση που πυροδότησε μεγάλη αντίδραση στο πάνελ, με την έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ να απαντά: “Όχι, όχι… Χάθηκε γιατί δεν είχε δίπλωμα; Aλήθεια τώρα; Ακούτε τι λέτε;“.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε εριστικά: “Σε ποιον; Σε εσάς; Ποτέ”.

Η Ρένα Κουβελιώτη απάντησε: “Στους γονείς… Στην οικογένεια. Τι εννοείτε; Ότι όποιος δεν έχει δίπλωμα, πρέπει να εκτελείτε; Είναι δυνατόν; Αντί να εκπαιδεύσετε τους αστυνομικούς λέτε τέτοια πράγματα και έχει σκοτωθεί ένα παιδί 17 χρονών;”.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τότε την κατηγορούσε ότι έχει εμπάθεια με τους αστυνομικούς: “Είστε μανιακή αντι-αστυνομική! Ζητήστε συγγνώμη από τους αστυνομικούς“.

“Ο ποινικός κώδικας λέει ότι όταν κάποιος δεν έχει δίπλωμα, έχει κυρώσεις, δεν λέει ότι εκτελείται” συνέχισε οργισμένη η δημοσιογράφος.

Το σχετικό απόσπασμα στο 9.16:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ