-

Για ποιο λόγο χώρισαν Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας μετά από 13 χρόνια γάμου

gossip

Λιγο μετά το επαγγελματικό της διαζύγιο με το ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στο γάμο τους μετά από 13 χρόνια. Και έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μαθεύτηκε η αιτία: Γι’ αυτό χώρισαν Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο λόγος για το διαζύγιο του ζευγαριού ήταν πως ο γάμος και η σχέση τους είχε κάνει το κύκλο της και έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους χώρια. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2100 στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

«Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτάκια. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα», είχε αναφέρει η  Εύα Αντωνοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της.

Ε. Αντωνοπούλου – Π. Αρκουμανέας: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια γάμου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ