Γιατί η Telegraph απέλυσε την Πίπα Μίντλετον

Τα άρθρα της δεν ενδιέφεραν τους αναγνώστες της εφημερίδας, αφού συνήθως αφορούσαν την πυγμαχία, την κωπηλασία αλλά και το φαγητό.

Μόλις έξι μήνες διήρκεσε η συνεργασία της Πίπα Μίντλετον με τη βρετανική εφημερίδα  «Telegraph», η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η συνεργασία της με την αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έληξε.

Ο λόγος; Τα άρθρα της Πίπα δεν ενδιέφεραν πολύ τους αναγνώστες της εφημερίδας, αφού συνήθως αφορούσαν την πυγμαχία, την κωπηλασία αλλά και το φαγητό.

«Οι αναγνώστες δεν προτιμούσαν της στήλη της κυρίας Μίντλετον. Δεχόμασταν πολλά αρνητικά email έπειτα από τη δημοσίευση κάθε άρθρου της. Ξέμεινε από ιδέες», είπε πηγή από την «Telegraph» σε αμερικανικό περιοδικό.

Το πιο πρόσφατο άρθρο της Πίπα για την «Telegraph» δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου και αφορούσε σε μία συνταγή με ζυμαρικά η οποία, σύμφωνα με την Μίντλετον, ήταν «το τέλειο φαγητό για μετά τη γυμναστική».

Και μπορεί η «Telegraph» να της έκλεισε την πόρτα, ωστόσο, η 30χρονη Πίπα συνεργάζεται ακόμη με το γνωστό περιοδικό Vanity Fair.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ