«Γίγαντας» 2 μέτρων παντρεύτηκε γυναίκα με το μισό του ύψος και είναι το τέλειο ζευγάρι!

Για χρόνια, αυτός ο πολύ ψηλός άντρας με ύψος 2.30 είχε κλειστεί στον εαυτό του λόγω του ανώμαλου ύψους του.

Αργότερα, έγινε διάσημος όταν ανακηρύχθηκε ο ψηλότερος άνθρωπος στη χώρα του. Σήμερα, αυτός ο «ευγενικός γίγαντας» βρήκε επιτέλους την αληθινή αγάπη στα μάτια μιας θαυμάστριας του.

Ο Joelison Fernandes da Silva, που είναι σήμερα ο ψηλότερος άνθρωπος στη Βραζιλία, βρήκε πρόσφατα την αληθινή αγάπη στα μάτια μιας θαυμάστριας του, της 23χρονης Evem Medeiros. Όταν ο Joelison την είδε για πρώτη φορά, την ερωτεύτηκε αμέσως, παρά το γεγονός ότι είχε το μισό του ύψος.

«Ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο Joelison σε μια συνέντευξη στην Barcroft TV. «Ήμουν γοητευμένος. Ήθελα να είμαι μαζί της όλη την ώρα. Δεν με ένοιαζε καθόλου το ύψος της.»

Οι γονείς του κατάλαβαν από νωρίς ότι ο γιος τους ήταν διαφορετικός. Αργότερα, έμαθαν ότι η ταχεία ανάπτυξή του οφείλονταν σε γιγαντισμό.

Στο σχολείο, ο Joelison έπεφτε συχνά θύμα εκφοβισμού για το τεράστιο ύψος του, κάτι που τον έκανε να το εγκαταλείψει. Ο ντροπαλός γίγαντας είχε κλειστεί στον εαυτό του, ήταν μονίμως μέσα στο σπίτι και αρνιόταν να βγει έξω.

“Ζούσαμε σε μια αγροτική περιοχή και κανείς δεν τον ήξερε. Για το μισό της ζωής του, ήταν κρυμμένος. Αν κάποιος ερχόταν στο σπίτι μας εκείνος κρυβόταν,” είπε η μητέρα του, η 47χρονη Ivanilde Fernandes da Silva. “Ανησυχούσα πολύ γι’ αυτό το παιδί.”

Η ταχεία ανάπτυξη του Joelison σταθεροποιήθηκε τελικά το 2007, μετά από την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου που αναπτύσσονταν στην υπόφυση του.

Μετά την σταθεροποίηση της κατάστασης του Joelison, εκείνος άρχισε να βγαίνει στον κόσμο, όπου έγινε γνωστός για το ύψος του και ανακηρύχθηκε ο ψηλότερος άνδρας της Βραζιλίας.

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν διάσημο τον Joelison, εκείνος απέκτησε αυτοπεποίθηση και προσέλκυσε θαυμαστές, ένας εκ των οποίων ήταν και η Evem Medeiros, η γυναίκα του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Facebook και σύντομα ανέπτυξαν μια στενή σχέση.

“Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου γυναίκα. Η πρώτη γυναίκα της ζωής μου,” είπε ο Joelison, ο οποίος ήταν 28 χρονών όταν γνώρισε για πρώτη φορά την Evem.

«Όλα τα βρίσκω όμορφα πάνω της, αλλά κυρίως τα μάτια της,» δήλωσε ο Joelison.

Αποφάσισαν να παντρευτούν ένα χρόνο αργότερα. Παρά την αγάπη τους και την επιθυμία τους να περάσουν τη ζωή τους μαζί, υπήρχαν προβλήματα στον έγγαμο βίο τους.

Η τεράστια διαφορά ύψους τους κινούσε την περιέργεια του κόσμου και αυτό προκάλεσε κάποια δυσφορία στον ντροπαλό γίγαντα.

«Στην αρχή μας ρωτούσαν συνέχεια κι αυτό με ενοχλούσε,» δήλωσε ο Joelison, «Αλλά πλέον το έχω συνηθίσει και απλά γελάω.»

Κάνουν τα πάντα μαζί: πηγαίνουν μαζί για ψώνια και έχουν αναλάβει από κοινού την καθαριότητα του σπιτιού και το μαγείρεμα.

Η μητέρα του, η οποία αφιέρωσε όλη της τη ζωή στην ανατροφή του γιου της, λέει πως το μόνο που θέλει είναι να είναι ευτυχισμένος.

«Σαν κάθε άλλη μητέρα θέλω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο.»

Οι δυο τους περνάνε πολύ καλά μαζί και δεν δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Άλλωστε, όταν υπάρχει αληθινή αγάπη δεν υπάρχουν διαφορές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ