-

Γιώργος Πιλίδης: Παντρεύτηκε ο αθλητής και ήταν εκεί οι κάμερες – (video)

gossip
Επικαιρότητα

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Πιλίδης παντρεύτηκε την Όλγα Καρπουζίδου, μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι.

Ο αθλητής και η 21χρονη σύντροφός του, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Πιλίδη από το Survivor.

Μεταξύ αυτών, ο Ηλίας Γκότσης και η Βρισηίδα Ανδριώτου, που ανάρτησαν μερικά βίντεο από τη στιγμή του μυστηρίου, αλλά και τον πρώτο χορό των νεονύμφων.

Δείτε τα βίντεο

Το ζευγάρι μαζί περίπου 7 χρόνια μαζί και ο Γιωρίκας Πιλίδης έναν περίπου χρόνο πριν είχε δηλώσει για τη σχέση τους στο Mega: «Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας».

Ο ίδιος «σύστησε» την Όλγα Καρπουζίδου στο κοινό, μέσα από την επικοινωνία που είχαν στο Survivor, με τον Γιώργο Πιλίδη να διαβάζει συγκινημένος το μήνυμα που του είχε στείλει για το έπαθλο επικοινωνίας.

Η Όλγα Καρπουζίδου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής και το προφίλ της στο Instagram μετρά μερικές χιλιάδες followers.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ