-

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με λίγες λέξεις άδειασε τον Κασσελάκη και τον έβγαλε off

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου η Δόμνα Μιχαηλίδου και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Όλα ξεκίνησαν με την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας και υποστήριξε πως η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε εκεί απρόσκλητη.

Όσα είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται μία δημόσια δομή της χώρας. Έχω καθήκον, χρέος, να είμαι εκεί στη συζήτηση που έχει με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Όταν πριν από τρία χρόνια είχε κάνει επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπήρχε κανένα με κανένα πρόβλημα», ανέφερε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι ότι ένας πολιτικός της δικής μου της γενιάς έρχεται σε σχολείο και κάνει εξαγγελίες “θα βρω άλλο οικόπεδο, θα βάλω air condition”. Η δική μου η γενιά έχει άλλο χρέος. Αυτό το χρέος δεν είναι να επικοινωνήσει», είπε στη συνέχεια η ίδια.

«Ο υπουργός μου πήγε σε 30 σχολεία της Θεσσαλίας την προηγούμενη ημέρα, χωρίς κάμερες», πρόσθεσε η Δόμνα Μιχαηλίδου και παράλληλα εξήγησε: «Το συγκεκριμένο Εργαστήρι στην Καλλιθέα άνοιξε πριν από 5 χρόνια, από τον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία όμως πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν λύσεις.

Ακόμη, η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ήμασταν συμμαθητές με τον Κασσελάκη, γνωριζόμαστε από οκτώ χρόνων».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ