-

Η Εύα Καϊλή μένει τελικά στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι – Η αποκάλυψη των Βέλγων δικηγόρων της

Ελληνες
Επικαιρότητα

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ξέσπασε το Qatargate, το σκάνδαλο διαφθοράς που κλόνισε τα θεμέλια του Ευρωκοινοβουλίου, με επιφανή στελέχη και ευρωβουλευτές να κατηγορούνται πως δωροδοκούνταν από το Κατάρ και το Μαρόκο προκειμένου να προωθούν τα συμφέροντα των δύο χωρών στη Γηραιά Ήπειρο.

Μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση είναι και η Εύα Καϊλή μαζί με τον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζόρτζι. Το ζευγάρι είχε προφυλακιστεί, με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή να δηλώνει αθώα και τον Ιταλό πατέρα του παιδιού της να παραδέχεται την εμπλοκή του, παίρνοντας όλη την ευθύνη για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι τους, βγάζοντας από το κάδρο την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της Κομισιόν.

Πριν μερικούς μήνες, ο δικηγόρος της Εύας Καΐλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε δηλώσει ότι η πελάτης του έχει χωρίσει με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι. Κατά τον ίδιο, σκόπευε να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχε κάνει μαζί του, διέμεναν σε ξεχωριστά σπίτια και τους ένωνε μόνο το παιδί.

Ωστόσο, οι Βέλγοι δικηγόροι της Ελληνίδας πολιτικού αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στο Euronews, ότι Καϊλή και Τζόρτζι μένουν κάτω από την ίδια στέγη, χωρίς να διευκρινίζουν εάν παραμένουν ζευγάρι.

“Το γεγονός ότι η Εύα Καϊλή ζει ακόμα με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι… Ξέρετε, η Μελάνια Τραμπ είναι επίσης με τον Ντόναλντ Τραμπ”, είπε ο δικηγόρος, Σβεν Μαρί. “Είναι ιδιωτικό θέμα” πρόσθεσε.

“Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας και μια πολύ καλή μητέρα για το μικρό τους παιδί. Και νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε”, συνέχισε. “Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους, αν κοιμούνται μαζί, αν τρώνε ή όχι μαζί, ξέρετε, στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση”, πρόσθεσε.

Καϊλή – ΤζόρτζιΝα σημειωθεί ότι στην επίμαχη συνέντεξη, η νομική ομάδα της Καϊλή υποστηρίζει ότι στη δικογραφία δεν υπάρχει αναφορά για χρηματισμό της από το Κατάρ και το Μαρόκο. καθώς και ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου διερευνήθηκε παράνομα από τη βελγική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες, καθώς ως ευρωβουλευτής προστατευόταν από τη βουλευτική ασυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ