-

Η γη της ελιάς (30/10): Η Άννα το σκάει από το γάμο – Αφήνει σύξυλο τον Πότη στα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη της Ελιάς
τηλεόραση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς  Επεισόδιο 30
Λίγο αργότερα όλο το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της Αννας και του Πότη. Οσο όμως πλησιάζει το μυστήριο, η Αννα νιώθει όλο και μεγαλύτερη δυσφορία: «Αχ, δεν μπορώ. Τι πάω να κάνω; Κι αν το μετανιώσω;», λέει συνέχει. Τελικά ξεκινάει για τον γάμο κι εκεί που ο Αποστόλης τη συνοδεύει στην εκκλησία, εκείνη το βάζει στα πόδια. Τελικά, με την παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, το ζευγάρι παντρεύεται.

Ο Ορέστης επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Σωτήρης περιμένει τη στιγμή που θα πετύχει τον Φίλιππο μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Την ίδια ώρα η Αντωνία δεν αντέχει να βλέπει την Αλκμήνη στο πλευρό του Μιλτιάδη και αποφασίζει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Κρυφός γάμος – Παντρεύονται στην Αμερική και επιστρέφοντας την παρουσιάζει ως σύζυγo

Ο Ισίδωρος δεν περιμένει άλλη απόδειξη για το πόσο η Αμαλία ενδιαφέρεται γι’ αυτόν στα νέα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς. Ειδικά μετά τη θυσία της για να τον σώσει από βέβαιο θάνατο, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει τη σχέση του μαζί της!

Η στάση της Αμαλίας να προστατέψει τον Ισίδωρο, η αφοσίωσή της αλλά και η κίνηση που έκανε βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της, παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον. Ετσι, μετά το νοσοκομείο δεν θέλει να την αφήσει μόνη της και την παίρνει στο σπίτι του μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Εκεί αναπτύσσεται μια τρυφερή σχέση, γεμάτη αισθήματα, σεβασμό αλλά και πραγματικό νοιάξιμο του ενός προς τον άλλον.

Ετσι, όταν όλα καταλαγιάζουν, ο Ισίδωρος κάνει μια επαφή με τους συνεργάτες-πελάτες του στην Αμερική, όπου προκύπτει μια δουλειά για το ελαιοτριβείο. Οι Αμερικανοί θέλουν να προχωρήσουν με μια νέα μεγάλη συνεργασία, την οποία όμως οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να τη διαχειριστούν από μακριά. Η δουλειά είναι μεγάλη και μόνο ο Ισίδωρος είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να συναντηθεί μαζί τους.

Ετσι λοιπόν αποφασίζει να πάει στην Αμερική και παίρνει μαζί του την Αμαλία: «Τι θα έλεγες να με συνοδέψεις; Εξάλλου χρειάζομαι και τη γραμματέα μου σε μια τέτοια περίπτωση, άσε που είναι και ευκαιρία να ξεσκάσεις μετά από όσα έχουν γίνει», της προτείνει. Η Αμαλία δέχεται και όπως θα δούμε, στην Αμερική μακριά απ’ όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς, ο Ισίδωρος ζητάει σε γάμο την Αμαλία και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά: «Εδώ, τώρα θα κάνουμε τον γάμο μας», της λέει. Το ζευγάρι λοιπόν παντρεύεται και όταν πια γυρίζουν στην Ελλάδα, ο Ισίδωρος απλά τους παρουσιάζει τη σύζυγό του: «Από εδώ η κυρία Αμαλία Βρεττάκου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική», τους ανακοινώνει γεμάτος χαρά.

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τρίτη 31/10 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τετάρτη  01/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Πέμπτη  02/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Παρασκεύη  03/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ