-

Η Λίνα Σακκά αρνείται τις πλαστικές και στα 48 της παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθnσnς χρόνια μετά την τεpάστια επιτυχία

έλεγχο

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου έκανε η ηθοποιός Λίνα Σακκά που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αποσυρθεί από την τηλεοπτική υποκριτική ύστερα από τις μεγάλες επιτυχίες της κυρίως στον ΑΝΤ1 στα 00s.

Ελάχιστα αλλαγμένη από την προ εικοσαετίας μεγάλη της επιτυχία, χωρίς να έχει προχωρήσει σε εμφανείς αισθητικές παρεμβάσεις, η γοητευτική ηθοποιός μετράει ήδη 8 χρόνια μακριά από τη μικρή οθόνη, παρόλα αυτά νοιώθει σαν να υπάρχει ακόμα στον χώρο.

«Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα μέσα σε αυτή τη δουλειά, την αγαπάω βαθιά, βλέπω τον κόσμο να μου μιλάει σαν να παίζω ακόμα στην τηλεόραση και μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έχουν κάνει τα παιδιά, που έρχονται κάτι μικρούτσικα και θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου».

«Παλαιότερα, επειδή ήταν άλλες οι συνθήκες εργασίας, δουλεύαμε με πολύ κέφι, μας πρόσεχαν πάρα πολύ οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί μας. Οπότε όλες οι δουλειές είχαν τεράστια αξία για μένα, δεν αντιμετώπισα ποτέ καμία δουλειά για να βγάλω χρήματα. Φυσικά έβγαζα χρήματα αφού οι συνθήκες τότε ήταν έτσι και πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε η Λίνα Σακκά που τον τελευταίο καιρό ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις εστίασης που έχει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Sakka (@linasakkaofficial)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ