-

Η Μάγισσα (30/10): Ο Τζανής ο δολοφονός του βρέφους; Μεγάλη ανατροπή

Η Μάγισσα
τηλεόραση

Στο αποψινό 30/10 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, ο Αντρέι υποψιάζεται τον Τζανή για τον φόνο και η Δαμιανή γίνεται έξαλλη. Οι δυο άντρες συγκρούονται και νέες κόντρες ξεκινάνε στον πύργο των Λασκαραίων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα Επεισόδιο 17

Ο Αντρέι με τον Τζανή θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες, χωρίς να κρύβουν την αντιπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον. «Γιατί είπες στον θείο μου για εμένα και τη Μεταξία; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνεις στις ζωές μας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;», τον ρωτάει και εκείνος του εξηγεί: «Θεώρησα πως ο θείος σου έπρεπε να το ξέρει για να προλάβει να κατευνάσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει». Στο μεταξύ, ο Αντρέι υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη που θα σοκάρει τον Κανέλλο. Και συγκεκριμένα τον Τζανή: «Είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μεταξία και η ζήλια που βγάζει για τον Μάρκο μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις! Είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους και ο μόνος που είχε κάθε λόγο να μη θέλει τον διάδοχο! Είτε λόγω του Μάρκου είτε λόγω του έρωτά του για τη Μεταξία».

Την ίδια ώρα, τα κόλπα της Μεταξίας οδηγούν τον Τζανή στα άκρα, ενώ ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τον πραγματικό λόγο που ήρθε στη Μάνη. Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του από το κούρσεμα του Σπήλιου ζητάνε εκδίκηση και η κατάσταση θα εκτραχυνθεί γι’ ακόμα μια φορά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες θα καταλήξει σε μια μάχη μ’ έναν μόνο νικητή. Ομως, μια ανίερη συμφωνία ανάμεσα σε Σπήλιο, Μιχαήλ και Δραγουμάνο θ’ αποτρέψει τον καινούριο γδικιωμό αλλά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Σπήλιος δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η Θεοφανώ θα έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που θα τη σοκάρει.

Ο Κανέλλος μένει σκεπτικός μετά από όσα του είπε ο Αντρέι για τον Τζανή και τον φόνο του βρέφους και αποφασίζει να το συζητήσει με τη Δαμιανή και αυτό τους φέρνει σε σύγκρουση: «Ντροπή σου Κανέλλο, να πιστεύεις τέτοιες πράγματα για τον ανιψιό σου! Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου που τον ξέρεις ελάχιστα και μας τον φόρτωσες στον πύργο μας και όχι τον Τζανή; Ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα! Ξέρω, κοντράρονται με τον Μάρκο, αλλά κακό στον ίδιο και το παιδί του δεν θα έκανε ποτέ, αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου». Ο Κανέλλος επιμένει: «Δεν τα πιστεύω, αλλά μου στέκουν και σαν κατηγορίες, ο Τζανής έχει πρόβλημα με τον Μάρκο και το ξέρουμε όλοι αυτό», της απαντάει. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει: «Ντρέπομαι ειλικρινά που σκέφτεσαι τέτοια πράγματα! Σε παρακαλώ να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις σκέψεις αυτές και μείνε μακριά από τον Τζανή και εσύ και ο Ρώσος φίλος σου».

Ενα νέο όραµα της Θεοφανώς θα της δείξει αυτό που τόσο λαχταρά ο Μιχαήλ: Τον δολοφόνο του µωρού! Το συζητάει με τον Φρίξο, τον οποίο και εμπιστεύεται: «Είδα τον δολοφόνο του μωρού… Είναι ο Βρώτσος, Φρίξο, τι θα κάνουμε;», του λέει με τρόμο και εκείνος την καθησυχάζει: «Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα και μετά να το πεις στον αφέντη, είδες τι έγινε με τον Παναγή, μην πάρουμε στον λαιμό μας κάποιον αθώο». Ετσι, μαζί στήνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο του βρέφους. Μόνο που όλο αυτό κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους και τώρα οι υποψίες πέφτουν πάνω τους για τον φόνο του βρέφους.

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τρίτη 31/10 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τετάρτη  01/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ