Η ηλικιωμένη είχε… «μακριά» χέρια!

Ο πειρασμός ήταν μεγάλος και η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε μπει ως πελάτισσα σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί όταν είδε ότι ένας υπάλληλος είχε απομακρυνθεί από το ταμείο αφήνοντας έκθετο το τσαντάκι του! Κατάφερε να το αρπάξει, όχι όμως και να… απολαύσει τα κέρδη της!

Ο 33χρονος υπάλληλος δεν την είδε να κλέβει το τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και, μόλις αντιλήφθηκε πως είχε κάνει φτερά, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι κάμερες του καταστήματος έδωσαν τη λύση, καθώς είχαν καταγράψει την 70χρονη «μακρυχέρα» που αναγνωρίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 

Δυο ζευγάρια τσιγγάνων ηλικίας 29 και 27 χρόνων μπήκαν σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Ανατολή Ιωαννίνων παριστάνοντας τους πελάτες και κατάφεραν να απασχολήσουν την υπεύθυνη, όσο χρειαζόταν για να αρπάξουν δύο δερμάτινα μπουφάν! 

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πέντε ημέρες αργότερα και τα κλοπιμαία, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ