«Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας μπορεί να εμποδίζει, αλλά δεν σταματά τη ζωή!»

Θα εορταστεί φέτος για έκτη χρονιά στις 28 Μαΐου, έχει ως στόχο την αποστιγματοποίηση της ΣΚΠ μέσω της έγκυρης ενημέρωσης, ώστε να εξαλειφθούν μύθοι και φοβίες σχετικά με τη νόσο

Με κεντρικό μήνυμα «Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας μπορεί να εμποδίζει, να ταλαιπωρεί, να δυσκολεύει, αλλά δεν σταματά τη ζωή!» ο Σύλλογος Ατόμων με ΣκΠ άρχισε ενημερωτική εκστρατεία για την ασθένεια σε όλη την επικράτεια στοχεύοντας αφενός στην αποστιγματοποίηση της νόσου, αφετέρου στην ευαισθητοποίηση του κόσμου.
 
«Ένας από τους κυριότερους σκοπούς του Συλλόγου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα, είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των μελών, της οικογένειας και των φίλων τους, καθώς και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού. Η καμπάνια αυτή, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (MS Day 2014), που θα εορταστεί φέτος για έκτη χρονιά στις 28 Μαΐου, έχει ως στόχο την αποστιγματοποίηση της ΣΚΠ μέσω της έγκυρης ενημέρωσης, ώστε να εξαλειφθούν μύθοι και φοβίες σχετικά με τη νόσο» αναφέρει η πρόεδρος του ΣΑμΣΚΠ κυρία Βάσω Μαράκα.
 
Η καμπάνια ενημέρωσης υλοποιείται σε συνεργασία με το GS Motoclub και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Teva. Η εταιρία ως επιβράβευση του εθελοντισμού και στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την ΣκΠ, θα προσφέρει το ποσό των 3.000 ευρώ στο Σύλλογο, για τα πρώτα 3.000 χλμ που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του GS Motoclub.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ