-

Ιωάννα Λίλη: Ακολουθήσαμε τη νομική οδό, είχε αντίκτυπο στα παιδιά μας

Η Ιωάννα Λίλη μετά από μια μεγάλη αποχή από το προσκήνιο και τα τηλεοπτικά επέστρεψε φέτος με εκπομπή δική της στο Μακεδονία TV και αποτελεί και τροφοδότη εκπομπών στα μεγάλα κανάλια. Πλέον, δείχνει πιο ήρεμη και σε συνέντευξη της μιλάει για τη νέα της προσπάθεια, αλλά και τον χωρισμό που χρέωσαν σε αυτή και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Απείχα επτά χρόνια. Τον περασμένο Οκτώβριο είχα δώσει μια συνέντευξη στη Χριστίνα Λαμπίρη και μετά μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους του Makedonia TV. Βασικά δεν το επεδίωξα. Όπως σας είπα, μου προέκυψε. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Θεώρησα ότι μπορώ να υποστηρίξω το συγκεκριμένο concept, το συζήτησα με την οικογένειά μου και συμφώνησα με τους υπευθύνους» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ η Ιωάννα Λίλη και ακολούθως μίλησε για τα δημοσιεύματα του χωρισμού.

«Την ημέρα που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήμασταν έξω οικογενειακώς και τρώγαμε. Τόσο το δικό μου τηλέφωνο, όσο και του Θοδωρή χτυπούσαν ασταμάτητα. Οι φίλοι μας ήθελαν να δουν αν είμαστε καλά. Σε πρώτη φάση το αγνοήσαμε. Όταν, όμως, διαπιστώσαμε ότι το πράγμα συνεχίζεται αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Η Μαρία καταλαβαίνει τα πάντα. Διαβάζει ότι πέσει στα χέρια της και οποιοσδήποτε μπορεί να της πει κάτι στο σχολείο. Ευτυχώς δεν έφτασε κάτι στα αυτιά της. Το προλάβαμε».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ