ΗΠΑ: Βρήκε τη βιολογική της μητέρα μέσα από το Twitter!

Ένα tweet ήταν αρκετό ώστε η 19χρονη πλέον Hannah Stouffer να βρει τη γυναίκα που τη γέννησε…

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, εκμηδενίζοντας την απόσταση. Άλλοι πάλι απορρίπτουν κατηγορηματικά αυτή την άποψη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποξενώνουν τον κόσμο και να τον «εγκλωβίζουν» πίσω από ένα μηχάνημα.

Στην περίπτωση της 19χρονης Hannah Stouffer, στις ΗΠΑ, το twitter, λειτούργησε ως ένα μέσο που της χάρισε την απόλυτη ευτυχία, καθώς μια ανάρτηση στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν αρκετή για να βρει και να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα.

Η 19χρονη νεαρή πόσταρε μια φωτογραφία στο twitter, στην οποία απεικονιζόταν η ίδια να κρατάει ένα πανό πάνω στο οποίο έγραφε το όνομά της, την ημερομηνία γεννήσεως της, και τον τόπο όπου γεννήθηκε, σε μια προσπάθεια να βρει τη μητέρα που τη γέννησε.

Η ανάρτηση έγινε μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της, στις 13 Απριλίου και το tweet της είχε τεράστια απήχηση στους χρήστες του μέσου, αφού το μήνυμα προωθήθηκε πάνω από 55.000 φορές. Και το πιο σημαντικό από όλα… το είδε η βιολογική της μητέρα, η Nicole Reiner!

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν τελικά, μία ημέρα πριν το Πάσχα. «Δεν νιώθω πλέον χαμένη. Αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ» δήλωσε η 19χρονη Stouffer, η οποία έμαθε ότι έχει και δύο αδελφές της οποίες και γνώρισε.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ