-

“Ήρθε πάνω από το κρεβάτι μου & φώναζε”: Εφιαλτικές στιγμές για την Εβελίνα Νικόλιζα, της βγήκε “ξινό” το Παρίσι

gossip

Μία αδιανόητη περιπέτεια βίωσε η Εβελίνα Νικόλιζα κατά την επιστροφή της από το Παρίσι, όπου πρόσφατα βρέθηκε. Καθώς επέστρεφε μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της αναρωτώμενη αν θα έπρεπε να γελάσει ή αν αντίθετα θα έπρεπε να πανικοβληθεί και να… βάλει τις φωνές.

Ήρθε πάνω από το κρεβάτι μου & φώναζε”

Η νεαρή δημοσιογράφος και τραγουδίστρια βρισκόταν στο Παρίσι και την ημέρα που έφευγε, το πρωί, ενώ πίστευε ότι τα είχε όλα έτοιμα σχετικά με το ταξίδι της επιστροφής τακτοποιημένα, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν ήταν όλα έτοιμα όπως πίστευε.

Όπως η ίδια αναφέρει σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ημέρα που επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, για να παρευρεθεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ξύπνησε από έναν μεσήλικα κύριο ο οποίος της φώναζε ενώ αυτή κοιμόταν.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, ο κύριος φώναζε με δυνατή φωνή στα γαλλικά, χωρίς ωστόσο η ίδια να έχει καλή γνώση της γλώσσας. Όταν ο κύριος σταμάτησε για λίγο, η Εβελίνα Νικόλιζα του είπε ότι δεν καταλάβαινε… τίποτα!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβαν και οι δύο ότι το θέμα που συζητούσαν είχε να κάνει με την καθυστέρηση της Εβελίνας Νικόλιζας. Παρόλο που είχε βάλει ξυπνητήρι για να ετοιμαστεί για το ταξίδι της, δεν ξύπνησε ποτέ!

Έτσι,ο μεσήλικας που φώναζε… ήταν προφανώς υπάλληλος του ξενοδοχείου προχώρησε πάνω από το κρεβάτι της Εβελίνας Νικόλιζα με σκοπό να την ξυπνήσει και να την ενημερώσει να φύγει. Έτσι εσπευσμένα και με κάποια σχετική πίεση χρόνου η Εβελίνα μάζεψε τα πράγματά της από το δωμάτιο και ταξίδεψε για να προλάβει την πτήση της προς την πατρίδα της.

Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ