Κακοποιός απείλησε και λήστεψε ανήλικα παιδιά!

Λαχτάρησαν για τα καλά τα ανήλικα παιδιά μίας 34χρονης γυναίκας που βρίσκονταν μόνα στο σπίτι τους στο Μακροχώρι Ημαθίας, όταν ένας κακοποιός τα εξανάγκασε να του ανοίξουν την πόρτα απειλώντας ότι θα τα σκότωνε! Ο δράστης δεν πείραξε τα παιδιά, άρπαξε όμως τα χρυσαφικά της μητέρας τους και έφυγε.

Χάρη στις έρευνες που ξεκίνησαν οι άνδρες της Ασφαλείας Βέροιας, ο 40χρονος δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά που επιστράφηκαν στην 34χρονη μητέρα.

Στα δυο σπίτια που διατηρεί, όμως, βρέθηκαν και κλοπιμαία από δυο διαρρήξεις που είχε διαπράξει στις 6 και 7 Απριλίου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 40χρονος είχε εκμεταλλευτεί την απουσία μίας 70χρονης από το σπίτι της σε περιοχή της Βέροιας και είχε αρπάξει από τη τσάντα της 60 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, είχε κλέψει διάφορα εργαλεία και έπιπλα από την αποθήκη του σπιτιού μίας 74χρονης στην Πατρίδα Ημαθίας.

Ο κακοποιός ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ